سه شنبه ۰۷ آبان ۹۸ | ۱۷:۲۶ ۱۳۲ بازديد
مغز فندق كه يكي از خشكبار ها است در حدود ۶۰ درصد روغن دارد كه بهرنگ زرد روشن بوده و داراي طعمي ملايم و بوي مطبوعي ميباشد. اين روغن به مصرف تغذيه، عطرسازي و نقاشي ميرسد. مغز فندق داراي مقدر زيادي فسفر نيز ميباشد.اين دانه، سرشار از آهن است و مي تواند براي درمان كم خوني هاي ناشي از كمبود آهن به كار رود.گونههايي از فندق از فندق معمولي بزرگ ترند و در بيشترين رشد دو برابر اندازه معمولي ميشوند. ميوه فندق زماني كه برسد از پوسته بيرون ميافتد. هسته بذر فندق خوراكي است و ميتوان آن را به صورت خام يا پخته مصرف نمود. بذر ميوه پوستي بسيار نارك و به رنگ قهوهاي تيره دارد كه پيش از مصرف يا پختوپز آن را جدا ميكنند.