سه شنبه ۰۷ آبان ۹۸ | ۱۷:۱۰ ۱۳۱ بازديد
برگه زردآلو كه به قيسي نيز معروف است يك نوع خشكبار خوشمزه، ملس و خوش رنگ است كه از ميوه زردآلو تهيه مي شود. برگه زردآلو در پخت بسياري از غذاها استفاده مي شود؛ همچنين برگه زردآلو به طور خام نيز مصرف مي گردد. اگر خام مصرف شود خاصيت آن چندين برابر است.
برگه زرد آلو سرشار از فيبر غذايي، آهن، كلسيم، بتا كاروتن، ويتامين C، ويتامين A، ويتامين K و آنتي اكسيدانها مي باشد. هم چنين حاوي مقادير زيادي اسيد سالسيليك است و براي بدن فوايد زيادي دارد.