سه شنبه ۰۷ آبان ۹۸ | ۱۵:۴۰ ۷۶ بازديد
خشكبارها از جمله تنقلاتي مي باشد كه از دير زمان در فرهنگ و ذائقه ايراني وجود داشته و از ارزش غذايي فراواني نيز برخوردار است. پيش از اين به دليل اين كه شرايط نگهداري بهداشتي مانند امروز براي ميوه ها وجود نداشته، ميوه ها را به روش هاي مختلف خشك نموده و دانه هاي آن ها را نيز نگهداري مي نمودند. در روش خشكبار سازي آب ميوه تبخير گرديده و قند و ديگر مواد مغذي آن همچنان حفظ مي شود، به اين ترتيب بخشي از تنوع و سوغات شهر اسكو به خشكبار اختصاص يافته كه مي توان از گردو،مغزگردو،آلوچه، لواشك، برگه زردآلو،قيصي و…نام برد.